Welkom op het Bedrijvenpark Rijnhoek

Bent u op zoek bent naar een nieuwe, hoogwaardige bedrijfslocatie, dan biedt bedrijvenpark Rijnhoek u volop mogelijkheden, centraal gelegen in de Randstad, midden in het Groene Hart.

Dit nieuwe bedrijvenpark in Bodegraven ligt op een zichtlocatie aan de Rijksweg N11, van Bodegraven naar Leiden, waardoor plaatsen zoals Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht snel te bereiken zijn.

Goede bedrijfshuisvesting is van groot belang voor elke onderneming. Bedrijvenpark Rijnhoek draagt bij aan de kwalitatieve beleving van de entree van Bodegraven, er is geïnvesteerd in een optimale ruimtelijke opzet, waarbij de landschappelijke inpassing in één lijn is gebracht met functie en gebruik. Door de hoge kwaliteit van de bebouwing én de openbare ruimte is een bedrijfspand op Rijnhoek toekomstbestendig en waardevast.

Er zijn nog diverse kavels beschikbaar met oppervlaktes vanaf vanaf 500 à 600 m2. Van de 12 hectare is nog circa 5 hectare beschikbaar voor uitgifte. Bedrijvenpark Rijnhoek biedt plaats aan diverse sectoren, en is met name bestemd voor bedrijven in de handel en nijverheid. Daarnaast zijn er op bedrijvenpark Rijnhoek mogelijkheden voor bedrijfsverzamelgebouwen om in de behoefte van bedrijven met een kleinere ruimtevraag te kunnen voorzien.

Op de plattegrond ‘statustekening’ is aangegeven welke kavels nog beschikbaar zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf in Bedrijvenpark Rijnhoek.