Investeer in kwaliteit

Investeer in kwaliteit

______________________________

Wie investeert in kwaliteit, investeert in zekerheid en betrouwbaarheid. Precies wat uw klanten van u verlangen en verwachten. En precies wat u, uw klanten, kunt bieden in een verzorgd bedrijvenpark RIJNHOEK. Uw “buren” hebben zorg besteed aan de kwalitatieve afwerking van hun bedrijfspanden. De uitstraling van het bedrijvenpark is daardoor professioneel en representatief. U krijgt de garantie dat wat u nu ziet, blijft. Dat is kwaliteit. Dat is investeren in een goede toekomst!

Een goede start
_____________________

Door de ruim opgezette kavels met goed verzorgde bedrijfspanden start u direct goed met uw bedrijfspand. Het actieve parkmanagement zorgt daarbij voor een extra goede start. Alle eigenaren van de al aanwezige bedrijfspanden zijn namelijk lid van het parkmanagement. Zij overleggen en besluiten samen, en u dus ook, over gemeenschappelijke zaken die het bedrijvenpark aangaan. U staat er dus niet alleen voor. Een goede start maakt u samen.

Parkmanagement

Parkmanagement = kwaliteitsmanagement. Alle eigenaren van Bedrijventerrein RIJNHOEK werken samen aan een veilige, representatieve en goed functionerende werkomgeving. Dankzij dit collectief regelt u gezamenlijk, kostenbesparend, zaken die voor u én het bedrijventerrein van belang zijn. Voorbeelden zijn onderhoud privaat groen, de schouw en AED's. 

Milieu

Bouw duurzaam. Met behulp van het handige ‘GPR-gebouw’ als vertrekpunt voor het ontwerp van de architect en/of bouwaannemer. Vol met duurzame maatregelen en terugverdienmodellen.

Veiligheid

Via het parkmanagement kan onder meer, gezamenlijk, beveiliging geregeld worden. Ook de bouw met duurzame materialen en het goed onderhouden terrein dragen bij aan de veiligheid van uw bedrijfspand. Dat geeft een gerust gevoel.
" Een toplocatie gunstig gelegen aan de N11 met een goede
ontsluiting en prima infrastructuur."

Tom Zwanenburg | Directeur-eigenaar Rijnhoek Plaza

Wij zijn met Rijnhoek Plaza in november 2011 geopend op Bedrijvenpark RIJNHOEK. Een toplocatie gunstig gelegen aan de N11 met een goede ontsluiting en prima infrastructuur. Het is een hoogwaardig bedrijvenpark voor de ondernemer die een goede bedrijfshuisvesting wenst. Er is een Park Management Bestuur gekozen uit de leden die 2x per jaar met elkaar vergaderen. De leden hoeven zich geen zorgen te maken over facilitaire zaken.

De kwaliteit van Rijnhoek

_____________----------------------------------------------------

Centraal gelegen

_______________________________________

Bedrijvenpark RIJNHOEK ligt centraal in de Randstad. Midden in het prachtige Groene Hart van Nederland. Grote steden als Amsterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Utrecht zijn goed en snel bereikbaar. Dankzij de nabije A12 en N11 als uitvalswegen.

Naar Bereikbaarheid

CONTACTGEGEVENS:

Ontwikkelings Maatschappij Rijnhoek CV 
Noordzijde 99 
2411 RD Bodegraven


VOOR VERKOOPINFORMATIE:

Dhr. F.C.A. van Pelt 
vanpelt@bedrijvenparkrijnhoek.nl 
06-83 21 55 35

© 2017 Graphic Design. | All rights reserved | Disclaimerwww.ontwerpbureau.com.